Ravintolapalveluverkosto

Verkosto kehittää koulutuksen järjestäjien ravintolapalveluihin liittyvää toimintaa verkostotapahtumilla, koulutuksilla sekä hyviä käytäntöjä jakamalla. Verkoston toimintaa koordinoi asiantuntijaryhmä.

Toiminnan painopistealueita:

  • vastuullinen toiminta ravintolapalveluiden arjessa
     
  • hyvään ravitsemukseen ja toimintaan panostaminen hyvinvoinnin lisäämiseksi
     
  • vertailutiedon kerääminen, verkostoituminen ja vaikuttaminen.


Ravintolapalveluverkosto on perustettu vuonna 2006. Verkosto kattaa kaikki AMKEn jäsenorganisaatiot, joissa on ravintolapalveluista vastaavaa toimintaa. Verkostoon kuuluvat koulutuksen järjestäjien ravintolapalveluista vastaavat johtajat, esimiehet, opettajat sekä ruopakapalveluja kehittävät asiantuntijat.

Ravintolapalveluverkoston työryhmä 

Pirkko Eloharju, Hyria koulutus Oy
Anne Hast, Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia
Anni Heikkinen, Ammattiopisto Spesia Oy
Anne Hillebrandt, Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria
Päivi Honkanen, Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä, YSAO
Tarja Hämäläinen, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia
Kari Jaakkola, Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Riitta Karhu, Kouvolan Ammattiopisto Oy
Iiris Kauneela, Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda
Terhi Koivisto, Koulutuskuntayhtymä Tavastia
Mari Kuha, Satakunnan koulutuskuntayhtymä SATAEDU
Sari Näveri, Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä
Maritta Pakkanen, Savon koulutuskuntayhtymä
Minna Pietilä, Kiipulasäätiö sr
Arja Saarela-Sorri, Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Redu
Sami Syväoja, Vaasan kaupunki, Vamia
Katri Tynkkynen, Itä-Savon koulutuskuntayhtymä, Ammattiopisto Samiedu

Kaikki AMKEn jäsenten edustajat ovat tervetulleita mukaan verkostoon. Valitse verkostosi ja ilmoittaudu postituslistalle tästä

HUOM! Jos olet jo verkoston jäsen, sinun ei tarvitse ilmoittautua uudelleen. Verkoston jäsenyys säilyy, vaikka työryhmän kausi vaihtuu.