Ravitsemispalveluverkosto on perustettu vuonna 2006. Verkosto kattaa kaikki AMKEn jäsenorganisaatiot, joissa on ravintolapalveluista vastaavaa toimintaa. Verkostoon kuuluvat koulutuksen järjestäjien ravintolapalveluista vastaavat johtajat, esimiehet, opettajat sekä ruopakapalveluja kehittävät asiantuntijat. Verkoston toimintaa koordinoi asiantuntijaryhmä.
Verkosto kehittää koulutuksen järjestäjien ravintolapalveluihin liittyvää toimintaa verkostotapahtumilla, koulutuksilla sekä hyviä käytäntöjä jakamalla.
Puheenjohtaja Sari Nissinen, ruokapalvelujohtaja, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia
Marko Aaltonen, rehtori, Stadin ammatti- ja aikuisopisto
Pirkko Eloharju, ravintolapalvelupäällikkö, Hyria koulutus Oy
Kari Jaakkola, ruokapalvelupäällikkö, Raision seudun koulutuskuntayhtymä Raseko
Iiris Kauneela, ruokapalvelupäällikkö, Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä
Terhi Koivisto, ravitsemispäällikkö, Koulutuskuntayhtymä Tavastia
Sari Kovanen, ravintolapäällikkö, Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä
Arja Laajalahti, koulutuspäällikkö, Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä
Kaisa Liinanki, opettaja, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia
Henna Piipponen, ravitsemispalvelupäällikkö, Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Maritta Pakkanen, ravintolapalvelupäällikkö, Savon koulutuskuntayhtymä
Sari Penkkimäki, ravitsemispäällikkö, SASKY koulutuskuntayhtymä
Arja Saarela-Sorri, ravintolapäällikkö, Rovaniemen koulutuskuntayhtymä REDU
Sari Nissinen
Ruokapalvelujohtaja
Gradia-ravintolat
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia
sari.nissinen(at)gradia.fi
puh. 040 341 6137
Kaikki AMKEn jäsenten edustajat ovat tervetulleita mukaan verkostoon. Valitse verkostosi ja ilmoittaudu postituslistalle tästä.
Marita Hanssen
marita.hanssen(at)amke.fi
puh. 040 7321 347