Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry

Yhteystiedot

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry

Jäseneksi
AMKE ry:n jäseneksi voidaan hyväksyä julkis- tai yksityisoikeudelliset oikeuskelpoiset koulutuksen järjestäjät. Yhdistys voi hyväksyä kannatusjäseneksi oikeuskelpoisia yhteisöjä, jotka haluavat tukea ja edistää yhdistyksen toiminnan tarkoitusta. Yhdistyksen hallitus hyväksyy jäsenhakemukset.

Jäsenmaksu
AMKE ry:n jäsenmaksu perustuu järjestäjän kokoon. Jäsenmaksun alaraja on 2 000 euroa ja yläraja 20 000 euroa. Jäsenmaksussa on 1 250 euron kiinteä summa, johon lisätään toissa vuoden liikevaihdosta laskettava osuus.

Vuoden 2019 koko jäsenmaksu lasketaan vuoden 2017 liikevaihdosta käyttämällä kerrointa 0,00023 ja lisäämällä summaan 1 250 euroa.

Yhteystiedot

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry Ammattiosaamisen kehittämisyhtiö AMKE Oy

Eteläranta 10

toimisto@amke.fi