Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry

Yhteystiedot

Ansioristit

Ammatillisen koulutuksen ansioristit ovat arvostettu tunnustus ammatillisen koulutuksen hyväksi tehdystä työstä.

AMKE ry:n hallitus myöntää ansioituneille työntekijöille, luottamushenkilöille ja yhteistyökumppaneille ammatillisen koulutuksen ansioristejä koulutuksen järjestäjän hakemuksesta. Ansioristi sopii muistamiseen tai arvostuksen osoittamiseen vaikkapa koulutuksen järjestäjän vuosijuhlien yhteydessä tai eläköitymisen kynnyksellä. Merkit myönnetään tunnustuksena pitkäaikaisesta ansiokkaasta toiminnasta.

Taustalla on monikymmenvuotinen käytäntö, joka on osoittanut merkin myöntämisen toimivaksi ja arvostetuksi tavaksi kiittää ja huomioida järjestäjän henkilökuntaa ja luottamusjohtoa.

Ammatillisen koulutuksen ansioristit myönnetään joko kultaisina tai hopeisina. Kultainen ansioristi myönnetään vähintään 20 vuotta ja hopeinen vähintään 10 vuotta kestäneestä toiminnasta ammatillisen koulutuksen hyväksi. Ansioristi on Yrjönristin muotoinen emalioitu risti, jonka symboleihin kuuluvat kasvua ja onnistumista kuvaavat lehdykät. Ansioristiin liittyy myös erillinen pienoisristi sekä kunniakirja. Myönnetyt merkit toimitetaan koulutuksen järjestäjän ilmoittamaan osoitteeseen postitse.

Ansioristien hinnat vuonna 2019:

Kultainen ansioristi 235,00
Hopeinen ansioristi 185,00
(hintoihin lisätään voimassa oleva alv)

Ammatillisen koulutuksen ansioristi -esite

Ammatillisen koulutuksen ansioristin anomus

Lisätiedot ja hakemukset:
toimisto@amke.fi

Yhteystiedot

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry Ammattiosaamisen kehittämisyhtiö AMKE Oy

Siltasaarenkatu 12, 00530 Helsinki (sisäänkäynti Paasivuorenkadun puolelta, C-rappu)
00530 Helsinki

toimisto@amke.fi