Viikon huippuhetkiä: Seurakuntaopiston Julia Neumann on Vuoden AMIS-tähti

31.05.2021

Vuoden AMIS-tähdeksi on valittu tänä keväänä valmistunut Julia Neumann Seurakuntaopistosta. Vuoden AMIS-tähtenä palkitaan opiskelija, joka on esimerkillinen yhteisöllisyyden edistäjä ja yhteishengen nostattaja, omaa tervettä ammattiylpeyttä ja on aktiivinen monella osa-alueella sekä omassa oppilaitoksessaan että vapaa-ajalla, kerrotaan OSKU ry:n tiedotteessa 31.5.

- Julia on omassa oppilaitoksessaan kaikkien kanssa toimeentuleva yhteisöllisyyden varmistaja. Tämä aktiivinen opiskelijatoimija on todellakin ansainnut Vuoden amistähti -stipendin., OSKUn puheenjohtaja Henriikka Mastokangas perustelee valintaa. 

Opinto-ohjaajan hakema stipendi tuli Neumannille täytenä yllätyksenä.

- AMIS-tähti-stipendin saaminen oli yllätys, koska en edes tiennyt, että olen valinnassa. Olen iloinen stipendistä ja siitä, miten opettajat ja ohjaajat näkevät minut. Toivon, että pystyn vastaamaan tähän kuvaan myös tulevaisuudessa. Kiitos!

AMIS-stipendit jakaa valtakunnallinen ammattiin opiskelevien opiskelijajärjestö Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry. AMIS-stipendejä myönnetään keväisin kolmessa kategoriassa toiminnassaan erityisen ansioituneille ammattiin opiskeleville ja opiskelijakunnille. Stipendit ovat arvoltaan 250 euroa. AMIS-stipendien saajia sai ehdottaa kuka tahansa oppilaitosyhteisöön kuuluva ja stipendien saajat valitsi OSKUn liittohallitus. 

Aikaisemmat huippuhetket >>