TAKK mukana avaamassa kiinalais-suomalaista oppimisinnovaatiokeskusta

28.10.2015

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu JAMK avasivat yhdessä Guangdong Polytechnic Normal University GPNUn kanssa kiinalais-suomalaisen oppimisinnovaatiokeskuksen Guangzhouun Kiinaan.

Uusi oppimisinnovaatiokeskus edistää Suomen ja Kiinan yhteistyötä, ammatillisen korkea- sekä toisen asteen koulutuksen palvelutarjontaa ja oppimisinnovaatioiden kehittämistä. Se on myös osa Suomen ja Kiinan solmimaa koulutuksen Learning Garden -raamisopimusta.

- Suurin syy, miksi olemme mukana on, että etsimme uusia koulutusmarkkinoita, kuvaa TAKKin kehitysjohtaja Satu Neuvonen, joka osallistui Kiinassa 27.10. järjestettyyn avajaistilaisuuteen.

- Kiinalais-suomalainen oppimisinnovaatiokeskus on kanava uusille oppimisinnovaatioille sekä yhteisille kokeiluille, ohjelmille ja ratkaisuille koulutuksessa, Neuvonen jatkaa.

Neuvosen lisäksi avajaisissa olivat läsnä Suomen opetus- ja kulttuuriministeriön edustaja Mika Tirronen, Guangdongin provinssin opetusviraston varajohtaja Chuang Wang, Tampereen kaupungin varapormestari Pekka Salmi sekä JAMKin ja GPNUn johtajat.

Kuva oppimisinnovaatiokeskuksen avajaistilaisuudesta. Kuvaaja Ulla Virtanen.