Korkeakoulu- ja yritysyhteistyötä Beyond 2030 Challenge -tiedekilpailussa

19.05.2021


Valtakunnallinen Beyond 2030 Challenge kutsuu kaikki Suomen toisen asteen oppilaitokset mukaan elokuussa alkavaan tiedekilpailuun! Turun kaupungin ja Bayerin perustama kilpailu alkaa elokuussa.

Kilpailun kunnianhimoisena tavoitteena opiskelijoiden tehtävänä on teknologian ja tieteen keinoin kehittää planeetan ja ihmiskunnan pelastavia ratkaisuja. Toteutuksessa huomioidaan toisen asteen oppilaitosten korkeakouluyhteistyö ja Teknologiakampus Turun korkeakouluopiskelijat toimivat kilpailijoiden mentoreina koko kilpailun ajan. Yksityiset yritykset ovat kilpailun sponsoreita ja tuomariston jäseniä. 

Lounais-Suomen alueella vuonna 2020 lanseerattu tiedekilpailu laajenee tänä vuonna valtakunnalliseksi ja kaikki Suomen toisen asteen opiskelijat on kutsuttu mukaan. Vuoden 2020 kilpailu oli menestys, keräten huikeat 41 ilmoittautunutta joukkuetta tasapuolisesti lukio- ja ammatillisen koulutuksen oppilaitoksista. Kilpailun avulla haluamme kannustaa toisen asteen opiskelijoita tieteen ja teknologian koulutus- ja urapoluille sekä kasvattaa näiden alojen vetovoimaa. 

Kilpailu alkaa 11. elokuuta ja opiskelijat voivat ilmoittautua mukaan 1-4 hengen joukkueilla, samasta oppilaitoksesta voi ilmoittautua useampikin joukkue. 

Lisää:
Ilmoittautuminen
Ensimmäisen Beyond 2030 -tiedekilpailun tunnelmia 
Finaalikymmenikön kilpailutyöt

Suomen suurin tiedekilpailu alkaa heti lomien jälkeen – kootkaa joukkueenne ja tulkaa mukaan!