Suomen Liikemiesten Kauppaopisto ja Suomen Yrittäjäopisto solmivat yhteistyösopimuksen

19.09.2016

Suomen Liikemiesten Kauppa­opisto ja Suomen Yrittäjäopisto ovat solmineet yhteistyösopimuksen systemaattisesta ja pitkäjänteisestä kumppanuudesta. Itsenäisinä yhtiöinä jatkavien osapuolten tavoitteena on luoda allianssi, joka vastaa kasvavaan yrittäjyyden ja yrittäjävalmennuksen kysyntään sekä elinkeinoelämän tarpeisiin pääkau­punki­seudulla ja myös valtakunnallisesti.

Yhteistyössä hyödynnetään molempien osapuolten vahva ja pitkäaikainen osaaminen liiketalouden sekä tieto- ja viestintätekniikan alueella ja erityisesti yrittäjyys­valmen­nuksessa.

- Yrittäjäkoulutuksemme vaativat uusia avauksia ja niitä lähdemme nyt yhteistyön kautta luomaan, kertoo Suomen Liikemiesten Kauppa­opiston rehtori Antti Loukola. Perinteisestä opetuksesta halutaan Loukolan mukaan siirtyä kohti asiakaslähtöisempää toimintatapaa, joka tukee nykyistä paremmin yrittäjien osaamisen kehittämistä.


Kuvassa eturivissä vasemmalta: 
Suomen Yrittäjäopiston kehitysjohtaja Jorma Kukkeenmäki, vararehtori Lea Puotinen, rehtori Ylermi Försti, yritystoiminnan kouluttaja Maija Peuhkurinen ja koulutusjohtaja Satu Hautanen.

Kuvassa takarivissä vasemmalta:
Suomen Liikemiesten Kauppaopiston johtaja Vesa Jokela, johtaja Antti Sirainen, rehtori, toimitusjohtaja Antti Loukola ja koulutuspäällikkö Kirsi Järvinen.