Hyria vie palvelunsa liike-elämän keskelle

22.08.2017

Hyria avaa palvelupisteen Kauppakeskus Willaan Hyvinkäällä. Hyriapisteessä asiantuntijat neuvovat ja auttavat sekä henkilö- että yritysasiakkaita kaikissa koulutukseen ja valmennukseen liittyvissä asioissa.

Hyriapiste toimii sekä työntekijöiden työpaikkana että opiskelijoiden harjoitteluympäristönä. Tarkoituksena on tarjota kaikille kiinnostuneille neuvontapalveluita matalalla kynnyksellä – Hyriapisteeseen voi poiketa kauppakeskusvierailun yhteydessä ilman ajanvarausta.

Lisäksi Hyriapiste välittää harjoittelijoita ja työkokeilijoita erityisesti Willassa toimiville yrityksille. Tarkoituksena on toteuttaa myös erilaisia, aitoja asiakasprojekteja opiskelija- ja harjoittelijavoimin. Tilassa tullaan järjestämään myös asiakastilaisuuksia sekä opiskelijoiden osaamista esitteleviä pop up –näyttelyitä.  

Asiakaspäällikkö Elina Oinaanojan mukaan Hyriapiste on paikka, jossa koulutukseen ja valmennukseen liittyvien kysymysten esittäminen on helppoa ja mutkatonta.

- Kyseessä on Suomenkin mittakaavassa ihan uudenlainen avaus, olemme ensimmäisiä koulutuksenjärjestäjiä, joka vie palvelunsa liike-elämän keskelle, sinne missä ihmiset liikkuvat.

Hyriapisteen avajaisviikonloppua vietetään perjantaina ja lauantaina 1. - 2.9. klo 10 - 18.