Ravitsemispalveluverkosto

Ravitsemispalveluverkosto on perustettu vuonna 2006. Verkosto kattaa kaikki AMKEn jäsenorganisaatiot, joissa on ravintolapalveluista vastaavaa toimintaa. Verkostoon kuuluvat koulutuksen järjestäjien ravintolapalveluista vastaavat johtajat, esimiehet, opettajat sekä ruopakapalveluja kehittävät asiantuntijat. Verkoston toimintaa koordinoi asiantuntijaryhmä.

Verkosto kehittää koulutuksen järjestäjien ravintolapalveluihin liittyvää toimintaa verkostotapahtumilla, koulutuksilla sekä hyviä käytäntöjä jakamalla.

Toiminnan painopistealueita:

  • vastuullinen toiminta ravintolapalveluiden arjessa
  • hyvään ravitsemukseen ja toimintaan panostaminen hyvinvoinnin lisäämiseksi
  • vertailutiedon kerääminen, verkostoituminen ja vaikuttaminen.
     

Ravitsemispalveluverkoston asiantuntijaryhmä 2017–2018:

Puheenjohtaja, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia, ruokapalvelujohtaja Sari Nissinen
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia, aikuiskoulutus, kouluttaja Kaisa Liinanki
Hyria Koulutus Oy, ravitsemispalvelupäällikkö Pirkko Eloharju
Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Keuda, ruokapalvelupäällikkö Iiris Kauneela
Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda, ravitsemispäällikkö Pirjo Kyyrönen
Koulutuskeskus Salpaus, ravintolapäällikkö Sari Kovanen
Koulutuskuntayhtymä Tavastia, ravitsemispäällikkö, Terhi Koivisto
Raision seudun koulutuskuntayhtymä, ruokapalvelupäällikkö, Kari Jaakkola
Savon koulutuskuntayhtymä, ravintolapalvelupäällikkö, Maritta Pakkanen
Turun kaupunki / Turun ammatti-instituutti, ruokapalvelupäällikkö Sari Salmio-Nurminen

Lisätietoja verkoston toiminnasta antaa:

Sari Nissinen
Ruokapalvelujohtaja
Opiskelijaravintolat
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä
Puhelin  040 341 6137
sari.nissinen@jao.fi

Yhteystiedot

Ammattiosaamisen kehittämisyhtiö AMKE Oy Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry

Eteläranta 10
00130 Helsinki

toimisto@amke.fi