Ravitsemispalveluverkosto on perustettu vuonna 2006. Verkosto kattaa kaikki AMKEn jäsenorganisaatiot, joissa on ravintolapalveluista vastaavaa toimintaa. Verkostoon kuuluvat koulutuksen järjestäjien ravintolapalveluista vastaavat johtajat, esimiehet, opettajat sekä ruopakapalveluja kehittävät asiantuntijat. Verkoston toimintaa koordinoi asiantuntijaryhmä.
Verkosto kehittää koulutuksen järjestäjien ravintolapalveluihin liittyvää toimintaa verkostotapahtumilla, koulutuksilla sekä hyviä käytäntöjä jakamalla.
Puheenjohtaja, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia, ruokapalvelujohtaja Sari Nissinen
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia, aikuiskoulutus, kouluttaja Kaisa Liinanki
Hyria Koulutus Oy, ravitsemispalvelupäällikkö Pirkko Eloharju
Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Keuda, ruokapalvelupäällikkö Iiris Kauneela
Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda, ravitsemispäällikkö Pirjo Kyyrönen
Koulutuskeskus Salpaus, ravintolapäällikkö Sari Kovanen
Koulutuskuntayhtymä Tavastia, ravitsemispäällikkö, Terhi Koivisto
Raision seudun koulutuskuntayhtymä, ruokapalvelupäällikkö, Kari Jaakkola
Savon koulutuskuntayhtymä, ravintolapalvelupäällikkö, Maritta Pakkanen
Turun kaupunki / Turun ammatti-instituutti, ruokapalvelupäällikkö Sari Salmio-Nurminen
Sari Nissinen
Ruokapalvelujohtaja
Opiskelijaravintolat
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä
Puhelin 040 341 6137
sari.nissinen@jao.fi
Ammattiosaamisen kehittämisyhtiö AMKE Oy Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry
Eteläranta 10
00130 Helsinki