Yrittäjyysopetuskilpailu 2019: Ammattioppilaitos yrittäjyyden ekosysteemissä

07.01.2019

Nyt haetaan Suomen parasta yrittäjyysopetuksen mallia, jolla on aitoa vaikuttavuutta alueen yrittäjyyden ekosysteemissä. 

Suomen Yrittäjien ja Taitaja2019 järjestämässä vuotuisessa yrittäjyysopetuskilpailussa teemana on yrittäjyyden ekosysteemi.

Tavoitteena on tuoda esiin yrittäjyysopetuksen malleja, jotka innostavat oppimaan ja kehittymään osana yrittäjyyden ekosysteemiä eli kasvuympäristöä. Malli voi olla uusi tai jokin olemassa oleva, säännöllisesti toteutettava kokonaisuus. Sen sisältö ja menetelmät ovat vapaasti valittavissa. 

Yrittäjyysopetus on parhaimmillaan innostavaa, luovaa, toiminnallista ja yhdessä tekemistä – kuten yrittäjyyskin. Nämä arvot toimivat myös kilpailun arviointikriteereinä.

Kuvaa yrittäjyyden ekosysteemi ja yrittäjyysopetuksen malli

Yrittäjyyden ekosysteemi on asiakaslähtöinen verkosto, joka kokoaa yhteen erilaiset yrittäjyyden kasvattamiseen ja kehittämiseen valjastetut palvelut ja toisiinsa kytketyt ympäristöt. 

Miltä näyttää oppilaitoksenne yrittäjyyden ekosysteemi? Kuvaa kilpailutyössä yrittäjyyden ekosysteemi ja se kuinka yrittäjyysopetuksenne malli rikastuttaa ekosysteemiä ja vahvistaa sen tuloksia ja vaikuttavuutta.

Lähetä mallisi kuvan muodossa 26.4.2019 mennessä

Kilpailutyöt on toimitettava kuvan muodossa. Kuva voi olla esimerkiksi mallinnus, piirros tai valokuva. Mukaan tulee liittää kirjoitus, joka antaa lisätietoa yrittäjyysopetuksen mallista ja sen vaikuttavuudesta. Kirjoitus voi olla pituudeltaan enintään 500 merkkiä ja siihen voi upottaa linkkejä videoihin, kuviin ja teksteihin.  Kilpailutyö voi olla myös kokonaan videomuodossa. Kuvien tulee olla julkaistavissa olevia, tekijänoikeudet huomioiden.

Kilpailuun voi lähettää ehdotuksia kaikista ammatillisen toisen asteen oppilaitoksista. Samasta oppilaitoksesta voi lähettää myös useampia kilpailutöitä. 

Hyviä käytäntöjä pyydetään lähettämään 26.4.2019 mennessä osoitteeseen:
Susanna Tuominen, susanna.tuominen@yrittajat.fi

Paras malli palkitaan Taitaja2019-tapahtumassa

Kilpailutyöt julkaistaan Suomen Yrittäjien sivustolla www.yrittajat.fi ja voittaja julkistetaan 21.-23.5.2019 Joensuussa pidettävässä Taitaja2019-tapahtumassa. Voittaja saa palkinnoksi diplomin sekä 3 lippua Valtakunnallisille yrittäjäpäiville, jotka järjestetään Lahdessa 18.-19.10.2019.

Palkittavan mallin valitsee kilpailuraati, jossa ovat edustettuina Suomen Yrittäjät, Pohjois-Karjalan Yrittäjät, Taitaja2019, Osku ry ja Sakki ry.

https://www.yrittajat.fi/yrittajat/yrittajyysopetuskilpailu

Lisätietoja kilpailusta: Marja Vartiainen, marja.vartiainen@yrittajat.fi, 044 985 5005

Yhteystiedot

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry Ammattiosaamisen kehittämisyhtiö AMKE Oy

Eteläranta 10
00130 Helsinki

toimisto@amke.fi