Viikon huippuhetkiä: Uutta virtaa yrittäjyyskoulutukseen

07.02.2022

Suomen Yrittäjäopisto on toteuttanut jo lähes kymmenen vuotta yrittäjäkoulutusta täysin verkossa. Verkko-opiskelijat ovat saaneet liiketoimintaosaamisen lisäksi henkilökohtaista ohjausta vastuukouluttajalta sekä muilta toteutuksessa mukana olleilta kouluttajilta. Joustava ajasta ja paikasta riippumaton toteutustapa on kerännyt runsaasti kiitosta opiskelijoilta.

Nyt Yrittäjäopistossa ollaan uuden edessä tutkinnon uudistuttua. Suomen Yrittäjäopiston koulutuspäälliköt Sanna Möller-Aaltonen ja Päivi Mäkinen ovat olleet aktiivisena jäseninä myös tutkinnon perusteita laativassa valtakunnallisessa työryhmässä. Organisaation vahvaa yrittäjyysosaamista on saatu näin hyödynnettyä jo tutkinnon suunnitteluvaiheessa.

Mitä uutta yrittäjyyskoulutus tuo?

Yrittäjyyden ammattitutkinto antaa yrittäjänä jo toimivalle runsaasti valinnan mahdollisuuksia oman yritystoimintansa kehittämiseksi valinnaisten tutkinnon osien lisäännyttyä. Kehittämisen kohteeksi voi valita mm. liiketoiminnan digitalisoinnin, verkkokaupan tai digimarkkinoinnin. Suunnitelmissa voi olla myös yrityksen ostaminen tai myyminen ja koulutus tarjoaa myös yrityskauppoihin liittyvän kokonaisuuden. Jokainen opiskelija saa valinnaisten opintojen lisäksi vahvistaa talouden, tuotteistamisen ja markkinoinnin osaamistaan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelmansa mukaan.

Lue lisää >>

Aikaisemmat huippuhetket >>