Viikon huippuhetkiä: TAITOnews -lehti on ajankohtainen katsaus nykyaikaiseen ammatilliseen koulutukseen

12.03.2023

Turun ammatti-instituutin TAITOnews -lehti on ajankohtainen katsaus nykyaikaisen ammatillisen koulutuksen joustaviin polkuihin rakentaa oma henkilökohtainen opinto- ja työura. Kaikkien aikojen ensimmäinen TAITOnews julkaistiin viime vuonna korona-aikaan. Uutuutena TAITOnews 2023 tarjoaa opiskelijoiden toimittamaa monimediasisältöä lehden verkkosivuilla osoitteessa www.taitonews.fi.

TAITOnews on printti- ja verkkojulkaisu, jonka sisällössä ja ulkoasussa opiskelijoiden monipuolinen osaaminen näkyy vahvasti. TAIn opiskelijat ja henkilökunta vastaavat lehden sisällöntuotannosta, visuaalisesta ilmeestä ja painotyöstä.

Lehdessä nousevat esiin erityisesti eri alojen opiskelijoiden yhteistyöprojektit. Opiskelukokemuksiaan valottavat useat eri elämän ja koulutuksen vaiheissa olevat opiskelijat.

- Kokonaisuus on askel yhä laadukkaampaan ja kokonaisvaltaisempaan esitystapaan. Eri mediamuotojen yhdistelmä – tekstit, valokuvat, grafiikat, podcastit ja videot – on uudistus, josta haaveilimme varovaisesti. Se toteutui hienosti opiskelijoista kootun monimediatiimin ahkeroidessa, kertoo projektikoordinaattori Anne Aksentjev TAIn viestinnästä.

Lue lisää >>
Aikaisemmat huippuhetket >>