Viikon huippuhetkiä: Sedun Marjukka Ylisaari on vuoden 2021 oppisopimusopiskelija

13.12.2021

Suomen oppisopimusosaajat ry. haki jälleen parasta oppisopimusopiskelijaa, työnantajaa, työpaikkaohjaajaa, mentoria sekä yrittäjä-oppisopimusopiskelijaa vuonna 2021. Yhdistyksen hallitus valitsi yhdessä valintaraadin kanssa palkintojen ja kunniakirjojen saajat koulutuksenjärjestäjien lähettämistä ehdotuksista.

Vuoden oppisopimusopiskelijaksi valittiin kaksi henkilöä, joista toinen on Clas Ohlsonilla työskentelevä Sedun merkonomiopiskelija Marjukka Ylisaari, joka on opintojensa aikana tehnyt myös väyläopintoja Seamkiin. Ylisaari suoritti Sedussa Liiketoiminnan perustutkinnon (merkonomi).

- Palkinnosta on vielä epätodellinen olo, mutta olen tosi tyytyväinen tapahtumaan ja koko päivään sekä erittäin iloinen ja otettu palkinnosta. Tilaisuuden suuruus yllätti, mutta palkinnon jakoa ei ehtinyt jännittämään. Oli kiva tavata myös muita palkinnon saajia. Olen iloinen saamastani tunnustuksesta ja siitä, että se voi auttaa tulevaisuudessa. Haluan kiittää Sedua mahdollisuudesta päästä ehdolle. Vielä siinä vaiheessa en tiennyt, miten iso juttu tämä on, Ylisaari sanoo.

Palkitut tahot ja kunniamaininnan saajat julkistettiin valtakunnallisessa ammatillisen koulutuksen seminaarissa Aulangolla, Hämeenlinnassa 17. marraskuuta. Kunniakirjat on allekirjoittanut opetusministeri Li Andersson.

Lue lisää >>

Aikaisemmat huippuhetket >>