Viikon huippuhetkiä: Samiedussa voi opiskella merkonomiksi verkossa

05.07.2021

Samiedu aloittaa kouluttamaan merkonomeja verkossa. Liiketoiminnan perustutkinnon voi suorittaa kokonaan verkko-opintoina ilman lähiopetuspäiviä tai aikaan sidottuja verkkoluentoja.

– Verkko-opiskelu soveltuu erinomaisesti liiketoiminnan opiskeluun. Se mahdollistaa opiskelun erilaisissa elämäntilanteissa ja myös eri puolilla Suomea. Verkossa voi suorittaa koko merkonomin tutkinnon tai valita tutkinnon osia oman osaamisen täydentämiseksi, liiketoiminnan verkko-opettaja, KTM Mikko Kurunsaari kertoo.

Verkkototeutuksessa luennot tuotetaan opetusvideoina, joita voi katsoa oman aikataulun mukaan, ja halutessaan useaan kertaan. Lisäksi opettajat antavat opiskelijoille yksilöllistä ohjausta etäyhteydellä koko opiskeluajan, myös iltaisin.

–  Usein verkko-opintoihin saattaa sisältyä tietyin aikavälein etäyhteydellä pidettäviä oppitunteja, mutta Samiedussa opiskelija voi suorittaa opintonsa aidosti oman aikataulun mukaan, milloin vain ja missä vain, Kurunsaari sanoo.

Samiedussa tehdään juuri nyt vahvaa kehitystyötä verkko-opintojen kehittämiseksi. Oppimisympäristöihin ja materiaaleihin sekä verkossa tapahtuviin ohjausmenetelmiin on satsattu.

Lue lisää

Aikaisemmat huippuhetket >>