Viikon huippuhetkiä: Puhtaus- ja kiinteistöpalveluala on monipuolinen vaihtoehto

30.09.2022

Puhtaus- ja kiinteistöpalveluala tarjoaa monipuolista työtä, ja alalle tarvitaan jatkuvasti asiakaslähtöisiä tekijöitä. Careeriasta toimitilahuoltajaksi valmistunut Za Meh työllistyi koulutuksen kautta Porvoon sairaalaan.

Haastattelimme hänet rekrytoinutta HUS Asvia Monipalvelun palveluesihenkilöä Soili Koskelaa alan tarjoamista mahdollisuuksista ja koulutusyhteistyöstä Careerian kanssa. Sekä Soili Koskela että Za Meh ovat tyytyväisiä koulutusyhteistyöhön Careerian kanssa.

Hyviä tuloksia Porvoon sairaalan ja Careerian pitkäaikaisella yhteistyöllä

Porvoon sairaala ja Careeria ovat tehneet koulutusyhteistyötä jo yli 10 vuotta. Laitoshuoltaja-nimikkeellä työskenteleviä puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattilaisia on Porvoon sairaalassa eniten monipalvelun puolella.

– Yhteistyömme on sujuvaa ja rakentavaa. Careeria kuuntelee ja huomioi asiakkaan tarpeet. Meille on järjestetty hyvin erilaisia oppimisen polkuja. Koulutuspäivät on räätälöity niin, että toteutuksessa on ollut kaksi ryhmää. Näin muu työyhteisö ei rasitu opiskelijoiden yhtäaikaisesta poissaoloista, Soili Koskela kiittelee.

– Kun opiskelu on työvaltaista ja opiskelijat ovat jo opintojensa aikana meillä tutustumassa alaan ja opiskelemassa työelämätaitoja, saamme hyvin osaavia ihmisiä palvelukseemme. Ja Careerian opettajat Camilla Lindberg, Siv Makkonen ja Tanja Rahijärvi ovat ammattitaitoisia ja luotettavia, Soili Koskela jatkaa.

Lue koko juttu >>
Aikaisemmat huippuhetket >>