Viikon huippuhetkiä: OSAOn Mitä nää tiijät? -podcast sukeltaa ammatillisen koulutuksen maailmaan

07.12.2023

OSAO polkaisi käyntiin oman Mitä nää tiijät? - videopodcastinsa marraskuussa alussa. Mitä nää tiijät? -podcastissa syvennytään viidentoista minuutin ajaksi johonkin ammatillisen koulutuksen mielenkiintoiseen aiheeseen.  Podcast syntyi halusta tuoda esiin OSAOlaisten ja ammatillisen koulutuksen maailmaa raikkaalla ja uudella tavalla.

Haluamme OSAOssa kokeilla uusia tapoja tavoittaa yleisöjä ja nostaa keskusteluun ammatillisen koulutuksen mielenkiintoisia aiheita, ihmisiä ja teemoja. Videoituna podcastina jaksojen huippuhetkiä voidaan palastella myös lyhyemmiksi pätkiksi esimerkiksi OSAOn sosiaalisen median kanaviin. Digitaalinen markkinointi mahdollistaa jaksojen mainostamisen erilaisille kohderyhmille.

Ensimmäinen kausi podcastia on nyt julkaisuvaiheessa. Tavoitteenamme on jatkaa podcastia keväällä uusilla aiheilla, ensimmäisen kauden opit takataskussa.

Podcastin tuottaminen vaatii hyvää suunnittelua, paljon ideointia, ajatustenvaihtoa ja intoa. Olemme tyytyväisiä siihen, miten rohkeasti OSAOlaiset ovat lähteneet mukaan tekemään podcastia ja tuomaan esille omaa asiantuntemustaan ja tarinoitaan. Jos haluatte tuoda näkyväksi oman oppilaitoksenne osaamista ja ihmisiä, podcast voi olla tähän mitä mainioin sisältövaihtoehto.

Jaksot YouTubessa: Koulutuspolitiikka-jakso >> ja digitalisaatio-jakso >>
Jaksot Spotifyssä >>

Aikaisemmat huippuhetket >>