Viikon huippuhetkiä: Green Master ja Careeria kokeilevat ja kehittävät yhdessä

24.01.2022

Green Master Oy on vuonna 2016 perustettu pyöräkuormaajia, kaivinkoneita, vaihtokoneita ja varaosia myyvä yritys. Yrityksellä on toimipisteet Oulussa ja Porvoossa. Liikeidea syntyi etsittäessä sopivaa työkonetta. Omiin tarpeisiin räätälöity pyöräkuormaaja tilattiin Kiinasta, ja hyväksi havaittua konetta ryhdyttiin myymään myös muille. Green Master on itse aktiivisesti mukana koneiden kehittämisessä ja ratkaisujen suunnittelussa pohjoisten olosuhteiden tarpeisiin. Myös koneiden jälkihoito varaosatoimituksineen ja huoltoineen on merkittävässä roolissa liiketoiminnassa.

– Yhteistyö alkoi Green Masterin kannalta hyvään aikaan. Konekanta oli laajentunut ja varaosia oli tullut paljon lisää. Myynnissä oli kiirettä ja resurssit täydessä käytössä. Meillä oli kasa varaosia, joiden järjestäminen ja numerointi aloitettiin opiskelijayhteistyönä Careerian tiloissa Perämiehentiellä Porvoossa. Green Masterilla ei vielä yhteistyön alkaessa ollut verkkokauppaa, joten oli hienoa, että pystyimme aloittamaan näiden asioiden kehittämisen yhdessä Careerian kanssa. Lähdimme liikkeelle nollasta, mikä oli opiskelijoillekin kova haaste. Kaikki on toiminut hyvin, kertoo Janne Tiri Green Masterilta.

– Toimintamme laajeni nopeasti eikä meillä vielä ollut kaikki valmiina. Meidän olisi joka tapauksessa pitänyt luoda järjestelmät verkkokaupalle ja varastotoiminnalle. Yhteistyö Careerian kanssa tuli näin ollen juuri hyvään aikaan ja pääsimme luomaan uutta yhdessä. Nyt suuri osa tavaroista löytyy jo verkosta ja osien inventaari on jo pitkällä. Paljon on kehitetty, ja nyt on hyvä jatkaa eteenpäin. Tämä on meidän kokoisellemme yritykselle loistava mahdollisuus kehittää toimintaa yhdessä opiskelijayhteistyöllä, Janne Tiri täydentää.

– Kaikki on mennyt hyvin. Tavoitteena on, että yhteistyö hyödyttää sekä Green Masteria että Careeriaa. Varastolle on yksi yhteinen puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Yhteydenpito ja asioiminen opiskelijoiden kanssa on ollut helppoa, Kaisa Kivari kiittelee.

Lue lisää >>

Aikaisemmat huippuhetket >>

Yhteystiedot

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry Ammattiosaamisen kehittämisyhtiö AMKE Oy

Eteläranta 10
00130 Helsinki

toimisto@amke.fi