Viikon huippuhetkiä: Ensimmäinen Amis-Gaala Lempäälän Tredussa

22.05.2023

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Lempäälän toimipisteessä Virta-kampuksella vietettiin viime viikolla Amis-Gaalaa. Viikolla juhlittiin amista eli ammattiylpeyttä, osaamista ja tulevaa ammattiuraa.

Juhlaviikko alkoi maanantain leffapäivällä, jolloin koulun aulaan rakennettiin leffateatteri popcorneineen. Tiistaina iltapäivällä kisattiin lipunryöstöä koulun liikuntasalissa eri alojen välillä. Voittajaksi selviytyi liiketoiminnan joukkue sekä yhdistetty kasvatus- ja ohjausalan ja Tuvan (tutkintoon valmentava) joukkue. Keskiviikkona Amisviikko huipentui Gaalaan.

– Huikean shown ovat opiskelijat järjestäneet. Kolmen päivän ohjelman rakentaminen ei ole ihan pieni asia. Tässä projektissa näkyy opiskelijoiden vahva sitoutuminen projektiin. Amis-Gaalaa on viety eteenpäin Lempäälän toimipisteen jokaisen alan kesken. Kaikki ovat olleet mukana toteutuksessa. Tästä on hyvä jatkaa perinnettä, Lempäälän toimipisteen koulutuspäällikkö Marko Seppä-Murto sanoo.

Keskiviikon Amis-Gaalaan käveltiin punaista mattoa pitkin alkumaljojen kera. Gaalan avasi koulutuspäällikkö Marko Seppä-Murron puhe ja esitys. Juhlava jälkiruoka gaalaa varten leivottiin opiskelijoiden toimesta.

– Viikko on ollut tunteiden vuoristorataa. Tapahtumaa on tehty usean kuukauden ajan eri oppitunneilla. Olemme saaneet ideoida ja toteuttaa meidän näköisen tapahtuman aika vapain käsin. Työtä on ollut yllättävän paljon. Monta pientä yksityiskohtaa hiottiin vielä tänään gaalapäivänä, liiketoiminnan opiskelija Petra Lehti kertoo.

Lue koko juttu >>