Viikon huippuhetkiä: Careeria auttaa Ukrainaa lahjoittamalla 10 000 €

16.05.2023

Careeria auttaa Ukrainaa lahjoittamalla jo toistamiseen UNICEFin rahaston kautta 10 000 euroa sodasta kärsiville. Careerian rahalahjoituksella halutaan tukea erityisesti lapsia ja heidän mahdollisuuttaan jatkaa koulunkäyntiä ja opiskelua. Lisäksi Ukrainaan lähtee satakunta hätäapukamiinaa, jotka Careerian talotekniikan opiskelijat ovat koonneet ja hitsanneet PTH Metalli Oy:n toimittamasta materiaalista.

Ukrainassa pitkään jatkuneella sotatilalla on UNICEFin mukaan monenlaisia seurauksia maan lapsille. Tällä hetkellä on tarve perusterveydenhuollolle, puhtaalle vedelle, psykososiaaliselle tuelle ja lasten koulunkäynnin turvaamiselle. Pitkittyvä kriisi järkyttää kaikkia. Careeria on 10 000 euron lahjoituksellaan jo toistamiseen mukana auttamassa humanitaarisen avun toimittamisessa sitä tarvitseville. Ensimmäinen 10 000 euron lahjoitus tehtiin vuosi sitten maaliskuussa 2022 pian sodan alkamisen jälkeen.

– Sotatila vaikeuttaa lasten ja nuorten normaalia koulunkäyntiä ja opiskelua tai estää sen kokonaan. Lahjoitimme jo vuosi sitten UNICEFin kautta 10 000 euroa Ukrainaan. Haluamme myös tällä uudella 10 000 euron lahjoituksella olla mukana mahdollistamassa Ukrainan lapsille kouluttautumisen kautta turvallisen tulevaisuuden, kertoo Careerian toimitusjohtaja Pasi Kankare.

Lue koko juttu >>
Aikaisemmat huippuhetket >>