#VäylätAuki Finnish Comms Awardsien finalistien joukossa

05.10.2023

AMKEn jäsenten yhteinen ammatillisen koulutuksen vetovoimakampanja #VäylätAuki on valittu Finnish Comms Awardsien finaaliin. Tänä vuonna kilpailun loppusuoralle valittiin 53 kilpailuhakemusta 19 eri toimistosta.

– Tuomaristo on tehnyt valtavan ja perusteellisen työn arvioidessaan yli sata työtä. Tänä vuonna töiden taso oli hämmentävän korkealla. Töissä näkyi vahvasti viestinnän strategisuus. Töitä lukiessa ja arvioidessa ihailin sitä voimaa, mikä hyvin tehdyllä viestinnällä on. Työt olivat monipuolisia, töitä tuli monesta eri toimistosta ja töitä ilmoitettiin monipuolisesti ja melko tasaisesti eri kategorioihin, kilpailun päätuomari Tiina Hosiokoski kommentoi tiedotteessa.

#VäylätAuki -kampanja on kilpailussa mukana hankeviestinnän kategoriassa otsikolla "Väylät auki – AMKE ammatillisen koulutuksen mielikuvan uudistajana."

- Jo pelkkä ehdokkuus on aivan upea saavutus. Olemme onnistuneet luomaan yhdessä jäsentemme ja yhteistyökumppanimme SEKin kanssa vaikuttavan, pitkäjänteisen ja näyttävän kampanjan, joka tämän paikan arvostetun kilpailun finaalissa todellakin ansaitsee, iloitsee AMKEn viestintäpäällikkö Hanna-Mari Bennick.

12. kerran käytävän kilpailun voittajat julkistetaan Finnish Comms Awards -gaalassa, Helsingissä, 16.11.2023.