Suomen Yrittäjät tarjoaa tukea yrittäjille ammatillisen koulutuksen mahdollisuuksien hyödyntämiseen

26.02.2018

Ammatillisen koulutuksen uudistus haastaa ammatillista koulutusta ja yrityksiä yhä laajempaan yhteistyöhön. Miten yritys voi hyödyntää koulutussopimusta ja oppisopimusta osaavien työntekijöiden saamiseksi?  Mitä mahdollisuuksia yrittäjällä on itsensä tai työntekijöidensä kouluttamiseen? Miten yritysten osaamista voi kehittää yhteistyössä ammatillisten oppilaitosten kanssa? 

Suomen Yrittäjät on palkannut vuodeksi 2018 kaksi ammatillisen koulutuksen asiantuntijaa opetus- ja kulttuuriministeriön tuella perehdyttämään ja aktivoimaan yrityksiä ja muuta työelämää ammatillisen koulutuksen hyödyntämisessä, erityisesti uusien työpaikalla tapahtuvien oppimisen muotoihin, käytännössä.

Tavoitteena on tiivistää koulutuksen ja työelämän yhteistyötä niin, että opetus- ja ohjaushenkilöstön työelämäyhteydet ja samalla yrittäjät saavat tietoa ammatillisen koulutuksen reformin mukanaan tuomista mahdollisuuksista. Tavoitteena on hyödyntää tiivistyvää yhteistyötä myös osaamistarpeiden ennakoinnin ja työelämän kehittämisen tukena.

Tarjoamme apuamme sekä yrittäjille että koulutuksenjärjestäjille esimerkiksi yhteistyötilaisuuksien järjestämisessä 

Olkaa yhteydessä:

Merja Paloniemi
merja.paloniemi@yrittajat.fi
puh. 050 352 3326 (erityisesti pohjoinen Suomi) 
osoite: Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät Isokatu 4 90100 Oulu

Terhi Haapaniemi, 
terhi.haapaniemi@yrittajat.fi
puh. 050 359 6662