SAKUstars 2019 – sopivasti sykettä Sastamalassa 9.–11.4.

02.04.2019

SASKY koulutuskuntayhtymä (Sasky) on järjestämisvastuussa, kun valtakunnallinen SAKUs-tars -tapahtuma tuo positiivista pöhinää Sastamalaan 9.–11.4.2018. Tapahtuma järjestetään nyt jo 67. kerran, kilpailupaikkoina tämän vuoden tapahtumassa toimivat Vammalan ammattikoulu, Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos, Vexve Areena ja Ellivuori. Vuoden 2019 kisojen teemana on Sopivasti sykettä ja SAKUstarsin syke tehdään yhdessä!

SAKUstars-tapahtuma on valtakunnallinen kulttuurikilpailu kaikille ammattiin opiskeleville. Kisoissa voi esiintyä, testata taitoja, seurata muiden esityksiä ja saada palautetta tuomareilta. Osallistujat voivat olla aloittelijoita, harrastajia tai taiteen alan opiskelijoita. Tanssia, räppiä, digikuvataidetta, bändejä, yksinlaulua, soolosoittimia, karaokea, shakkia, näytelmiä, lausuntaa… SAKUstars-tapahtumassa on mukana kaikki, mikä kulttuuriin kuuluu.

Sastamalassa järjestettävään tapahtumaan on ilmoittautunut yli 500 livekilpailijaa ympäri Suomea ja jo ennakkosarjoissa tehtiin yli 300 kilpailusuoritusta. Kilpailujen järjestämisessä on mukana Saskyn opettajia, muuta henkilöstöä edustajia ja opiskelijoita. Eri lajien tuomaristossa nähdään mm. seura-kunnan, taideyhdistyksen ja yhteistyökumppaneiden edustajia. Tuomaristoon maailman musatuulia tuo W.A.S.P. kitaristi Douglas Blair ja tietenkin tuomaristoon on oikeutetusti päässyt Saskyn opetta-ja, tangoprinssi Petri Kiiski.

Tapahtuman aikataulut ja muut tiedot
Yleistä tietoa SAKUstars -kilpailutoiminnasta