Ravitsemispalveluverkoston Hyvää Pataa Jyväskylässä

12.06.2018

AMKEn ravitsemispalveluverkoston Hyvää Pataa -kesätapahtuma järjestettiin Jyväskylässa Gradian Harjun toimipisteessä 5 - 6.6. Paikalle saapui 162 ammatillisen koulutuksen ravitsemispalveluiden parissa työskentelevää.


Tupa täynnä

Päivien teemana oli vastuullisuus, joka näkyi puheenvuoroissa, erityisesti tulevaisuuden ruokatrendejä ja kasvisproteiinin käyttömahdollisuuksia tarkasteltiin laajasti. Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja omassa työssään jaksaminen puhututtuvat myös kuulijoita, erityistä kiitosta saivat Gradia-ravintoloiden työpaikkaohjaajan Anne Pöyhösen työpaikoilla tapahtuvan oppimisen puheenvuoro kuin myös Sari Havaksen herättely parempaan vuorovaikutukseen työpaikoilla. Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja jaksaminen oli myös teemana AMKEn ja SAKU ry:n kanssa yhteistyössä toukokuussa järjestetyssä Kevättramppaus-liikuntakampanjassa, jonka voittajat palkittiin tapahtumassa. Voiton veivät superliikkujat Keudasta, Lusikka ja Lukkari -tiimi. Päivien aikana päästiin nauttimaan myös Riihivuori Teatterin Kesäloma Soi musiikkikomediasta upeissa maisemissa Muuramen Riihivuorella. 


Anne Pöyhönen eläytyi ohjattavien rooliin 

 
Osallistujat pääsivät kuulemaan Jyväskylän Lyseon lukion (Gradia lukio) Let’s Get Global -projektista Ugandassa ja ostamaan tuotteita, joilla tuettiin ugandalaisten kouluttautumista

Vuoden 2019 Hyvää Pataa järjestetään suunnassa Raisio/Turku.

Yhteystiedot

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry Ammattiosaamisen kehittämisyhtiö AMKE Oy

Eteläranta 10
00130 Helsinki

toimisto@amke.fi