Peter Pahlman aloittaa AMKEssa asiantuntijana

18.09.2023

Kuva: Inton kuvapankki/Mikko Mäntyniemi

Kauppatieteiden maisteri ja valtiotieteiden kandidaatti Peter Pahlman on valittu AMKEn asiantuntijan tehtävään.

Pahlmanilla on yli 15 vuoden kokemus erilaisista koulutusalan tehtävistä. Urallaan hän on toiminut mm. MJK-instituutissa, Yrkesinstitut Prakticumissa sekä opetushallituksessa ammatillisen koulutuksen asiantuntijana. Viimeiset kolme vuotta hän on työskennellyt Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry:ssä asiantuntijana.

- Peterin työkokemus ja koulutus täydentävät pienen työyhteisömme laaja-alaista ammatillisen koulutuksen edunvalvontaa. Hänen kaksikielisyytensä vahvistaa yhteistyötä ruotsinkielisten jäsentemme kanssa, iloitsee AMKEn toimitusjohtaja Veli-Matti Lamppu.

- Tuntuu erittäin mukavalta siirtyä AMKEn joukkoon ja entistä vahvemmin koulutuspolitiikan ja ammatillisen koulutuskentän rajapintaan. Paljon uutta on tiedossa ja samalla myös jatkumoa aiemmin tekemälleni työlle koulutuksen järjestäjänä, tutkinto- ja työelämätoimikunnissa sekä opinnollistamisen valtakunnallisena kehittäjänä Intossa. Bland många andra grejer ser jag givetvis fram emot samarbetet med de svenskspråkiga utbildningsanordnarna, sanoo Peter Pahlman.

Peter Pahlman aloittaa työn AMKEssa 23.10.2023