Oppiva Invest Oy AMKEn kannatusjäseneksi

01.06.2022

Oppiva Invest Oy:n tehtävänä on rahoittaa toisen asteen ammatillisen koulutuksen oppimisympäristöjen ja opetusvälineistön kehittämistä sekä koulutusviennin edistämistä tukevaa yritystoimintaa myöntämällä pääomalainoja näitä tekeville innovatiivisille yrityksille. Yhtiön tekemistä arvioidaan sillä, miten rahoitettava yritystoiminta uudistaa ammatillista oppimista ja tuottaa lisäarvoa sekä opiskelijoille että työelämälle.

Oppiva Invest Oy on hyväksytty AMKEn kannatusjäseneksi 1.6.2022 lähtien.

- AMKE ry tekee merkittävää työtä ammattiosaamisen edistämiseksi ja ammatillisen koulutuksen edunvalvojana. Näemme Oppiva Investissä, että AMKE ja Oppiva Investin tavoitteet maailman parhaan ammattiosaamisen mahdollistamiseksi on yhteiset ja haluamme tällä kannatusjäsenyydellä olla edelleen tukemassa AMKE:n tekemää tärkeää työtä, sanoo Oppiva Invest Oy:n yhteiskuntasuhdepäällikkö Sanja Mursu.

- AMKE:n kannatusjäsenyys mahdollistaa meille Oppiva Investille mukanaolon AMKE arvokkaissa verkostoissa. Uskon, että nämä verkostot ovat myös meille yhtiönä tärkeitä, jotta saamme jatkuvasti tietoa niistä ratkaisuista ja tarpeista, joihin Oppiva Investin on omaa rahoitustoimintaa tehdessään panostettava. 

Toivotamme AMKEssa uuden (ja ensimmäisen!) kannatusjäsenemme lämpimästi tervetulleeksi.

Oppiva Investin verkkosivuille >>