Kuortaneen Urheiluopistosäätiö AMKEn uusin jäsen

19.01.2016

AMKE ry:n hallitus on hyväksynyt hallituksen kokouksessa tiistaina 19.1.2016 Kuortaneen Urheiluopistosäätiön jäsenhakemuksen.

Kuortaneen Urheiluopiston rehtori Tapio Korjus perustelee AMKEen liittymistä liikunnan ja urheilun toimialan vahvalla kasvulla, joka Korjuksen mukaan asettaa koulutuksen määrään, laatuun, toimintatapoihin ja rakenteisiin kohdistuvia jatkuvia kehittämishaasteita.

- Halusimme päästä virallisesti mukaan ammattiosaamisen kehittämisverkostoon vahvistamaan omaa asemaamme alalla ja mahdollisesti myös antamaan osaamistamme ja kokemuksiamme muulle verkostolle, kuvailee Korjus.

Kuortaneen Urheiluopistosäätiö on AMKEn ensimmäinen urheiluopistojäsen.

Kuortaneen Urheiluopisto on valtakunnallinen liikunnan koulutuskeskus, joka järjestää liikunta-alan ammatillista perus- ja aikuiskoulutusta ja vapaan sivistystyön koulutusta. Urheiluopiston ammatillinen peruskoulutus muodostuu liikunnanohjauksen perustutkinnosta ja aikuiskoulutus urheiluhierojan, liikuntapaikkojen hoitajan ja mestarin, liikunnan sekä valmentajan ammattitutkinnoista. Kuortaneen Urheiluopistossa opiskelee noin 150 opiskelijaa.