Kultainen ansioristi opetusneuvos Seija Raskulle

01.12.2022

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry on myöntänyt ammatillisen koulutuksen kultaisen ansioristin Opetusneuvos Seija Raskulle.

Raskulla on ollut noin 20 vuoden aikana merkittävä rooli ammatillisen koulutuksen kehittämisessä opetus- ja kulttuuriministeriössä. Hän on muun muassa toiminut asiantuntijana tutkintojen kehittämisessä, mm. TUTKE- prosesseissa. Hän on vaikuttanut myös ammatillisen koulutuksen mielikuvaan koordinoimalla elinkeinoelämän kanssa tehtävää vetovoimatyötä. 

- Opetusneuvos Rasku on tehnyt suomalaista ammattiosaamista tunnetuksi toimimalla aktiivisesti kansainvälisten ammattitaitokisojen valmistelussa ja toteuttamisessa. Ammatillisen koulutuksen järjestäjät tuntevat Seija Raskun aktiivisena ja myönteisenä yhteistyön rakentajana, toteaa AMKEn toimitusjohtaja Veli-Matti Lamppu.

Ansioristi ojennettiin Seija Raskulle SkillsFinlandin järjestämässä Basecamp-tapahtumassa 1.12.2022, jossa Suomen ammattialojen parhaimmat ekspertit, toimijat ja WorldSkills 2022 -kilpailijat kokoontuivat yhteen jakamaan viimeisimmän tiedon ja osaamisen omalta alaltaan juuri nyt. 

Seija Rasku: Kymmenen vuotta ja risat Skills Finlandin hallituksessa >>