Hyrian Osaamistakuu on vuoden VIMMAteko

11.06.2024

Hyrian Osaamistakuu on valittu vuoden VIMMAteoksi. 

Vuoden VIMMAteko on ammatillisen koulutuksen mielikuvaa ja arvostusta kasvattava viestinnällinen ponnistus, joka ansaitsee tunnustuksen, kunniaa ja mainetta.Tunnustuksen saajan valinnassa on painotettu erityisesti viestintäteon yhteiskunnallista ja ammatillisen koulutukseen kohdistuvaa vaikutusta, luovuutta  ja kykyä toteuttaa idea käytännössä. Tunnustuksen jakamisen tavoitteena on kannustaa ammatillisen koulutuksen mielikuvaa parantavien viestintätekojen monistamista yhä useampaan oppilaitokseen.

- Hyrian Osaamistakuu on viestinnällisesti merkittävä ja ainutlaatuinen aloite, joka vahvistaa ammatillisen koulutuksen mainetta ja houkuttelevuutta. Se tarjoaa konkreettisen ratkaisun yleiseen huoleen siitä, että ammatillisista oppilaitoksista valmistuneilla ei olisi riittävää osaamista työelämään, perusteli valintaa AMKEn viestintäverkoston puheenjohtaja Susanna Kangas.

Palkinnon vastaanottivat Tampereella 4.6. järjestetyn VIMMA-seminaarin yhteydessä palvelujohtaja Mikko Hieta, tuottaja Johanna Kuittinen, viestintäsuunnittelija Mari Stenberg, palvelusihteeri Milja Putkonen sekä viestintä- ja markkinointisuunnittelija Jenni Erin.

Kunniamaininta Perho Liiketalousopistolle

Raadin kunniamaininnan sai Perho Liiketalousopiston Les Amis -tempaus, jossa huippukokki Henri Alénin Fiasco?-ravintola Helsingin Etelärannassa muuntautui kahden kattauksen ajaksi Les Amis -ravintolaksi. Yhteistyössä Perhon ravintola-alan opiskelijoiden kanssa toteutetussa pop up -ravintolassa herkuteltiin 24.4. ammatillisen koulutuksen kunniaksi.

Suuret onnittelut palkituille ja kiitos kaikille muillekin upeiden ehdotusten lähettäjille!

(Kuva: AoSpesia)