Henkilöstöuutisia AMKEsta

10.10.2018

  • Saku Lehtinen asiantuntijaksi
  • Anu Kainulainen assistentiksi
  • Satu Ågren johtavaksi asiantuntijaksi 

Saku Lehtinen aloittaa marraskuun alusta ammatillisen koulutuksen asiantuntijana AMKEssa. Hän vahvistaa AMKEn edunvalvontatiimiä ja tuo mukanaan osaamista työelämäyhteistyöstä sekä oppilaitoksen arjen tuntemusta.

AMKEen Lehtinen siirtyy Stadin ammatti- ja aikuisopiston Työelämä- ja oppisopimuspalveluista, jossa hän on toiminut projektitehtävissä vuodesta 2015. Koulutukseltaan hän on valtiotieteiden maisteri.

Lehtinen odottaa innolla työtä maailman parhaan ammatillisen koulutuksen kehittämisen parissa.

- Olen ollut mukana reformilähettiläänä ja Parasta palvelua -verkostossa luomassa keinoja toteuttaa asiakaslähtöistä koulutusta. On hienoa päästä vaikuttamaan ammatillisen koulutuksen tulevaisuuteen näköalapaikalle AMKEen, toteaa Lehtinen.

Hakemuksia asiantuntijan tehtävään tuli yhteensä 38.

Anu Kainulainen on AMKEn uusi assistentti

AMKEn assistentin tehtävässä 15.10. aloittaa merkonomi Anu Kainulainen

Kainulaisella on pitkä työkokemus assistentin työtehtävistä oppilaitosmaailmasta sekä hyvät IT-taidot. AMKEen hän siirtyy Sotungin lukiosta, jossa hän on toiminut lukiosihteerinä.

- Koen assistentin tehtävän mielenkiintoisena haasteena ja mahdollisuutena päästä palvelemaan jäsenistöä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Uskon, että yhdessä AMKElaisten kanssa tuomme lisäarvoa asiakkaillemme ja saavutamme asetetut tavoitteet, Kainulainen kommentoi.

Satu Ågren johtavaksi asiantuntijaksi

Asiantuntijana AMKEssa vuoden 2017 alusta toiminut Satu Ågren nimitetään 1.11. alkaen johtavaksi asiantuntijaksi. 

- Nyt meillä on monipuolinen asiantuntijatiimi kasassa, toteaa AMKEn toimitusjohtaja Veli-Matti Lamppu. Tällä porukalla suuntaamme katseet tulevaan vaalien vuoteen, jolloin tehdään monia ammatillista koulutusta koskevia päätöksiä vuosiksi eteenpäin.