Haaste: Paljasta kollegasi piilossa oleva osaaminen!

23.08.2021

Paljasta kollegasi piilossa oleva osaaminen! Osaako joku työkaveristasi tehdä hienoja kakkuja? Onko jollain taito löytää aina positiivinen näkökulma asioihin? Osaako joku piirtää hyvin? Onko joku aina nostamassa tunnelmaa?  Pitääkö joku työyhteisössäsi upeita puheita? Tai kertoo parhaimmat vitsit? Osaako joku remontoida tai kutoa hienoja sukkia? 

AMKE on mukana Sitran Osaaminen näkyviin -viikoilla haastaen ammatillisen koulutuksen järjestäjät ja sidosryhmät paljastamaan  piilossa olevaa osaamista.

Paljasta siis työkaverisi osaaminen somessa 30.8.-12.9. käyttämällä tunnisteita #OsaaminenNäkyviin #ammatillinenkoulutus. 
 
Osaamista syntyy monissa ympäristöissä: työelämässä, arjessa, vapaa-ajalla, opinnoissa, kursseilla, harrastuksissa, perhe-elämässä – missä vain. Aina omaa osaamista ei edes huomaa.  Jokaisella on monenlaista osaamista, ja kun sen huomaa, löytää osaamiselleen käyttöä. Osaamisen tunnistaminen on tulevaisuuden yleissivistystä. Osaaminen on itsessään arvokasta, ja sen huomaaminen ja näkyväksi tekeminen on merkityksellistä osallisuuden, toimijuuden, sivistyksen, hyvinvoinnin ja työllisyyden näkökulmista.