Etsimme inspiroivia alumnitarinoita

19.02.2020

AMKE ry:n Väylät auki -kampanjan tarkoituksena on kohottaa ammatillisen koulutuksen houkuttelevuutta nuorten ja heidän vanhempiensa keskuudessa. Käsitys siitä, että ammatillinen koulutus johtaa vain yhdelle uralle, on juurtunut syvälle. Totuus on kuitenkin toisenlainen. Ammatillinen koulutus on oiva käyntikortti työelämään, ja se on hyvä startti uralle, joka voi johtaa mihin vain.

Tarinoita moninaisista urapoluista, joista ei käänteitä ja sattumuksia puutu, ovat jakaneet meille kampanjassa jo Arman Alizad (vaatturi), Maria Veitola (toimittaja), Pipsa Hurmerinta (kokki), Juhani Putkonen (paperimies) ja viimeisimpänä Veronica Verho (media-assistentti).

Nyt haluaisimme kertoa myös muiden tarinoita!

Onko sinulla ammatillinen tutkinto? Oletko työllistynyt sen kautta haluamallesi alalle? Onko matkallesi mahtunut mutkia ja sattumia, jopa yllätyksiä ja alan vaihtoja? Oletko valmis kertomaan tarinasi tulevaisuuttaan suunnitteleville nuorille?

Jos vastasit kysymyksiin myöntävästi, haluaisimme haastatella Sinua videolle.

Etsimme mukaan useampia tarinoita, joista koostamme videotarinan. Kuvaukset järjestetään kevään aikana Helsingissä (Kamppi). Päivän yksityiskohdista ilmoitamme valituille erikseen.

Kuvaa lyhyt video, jossa kerrot lyhyesti itsestäsi ja koulutustaustastasi. Etsimme alumneja eri aloilta ja erityisen kiinnostavaa on, miten olet löytänyt oman juttusi ja mitä ovia sinulle on sen kautta auennut.

Valitut esiintyjät palkitaan 200 euron lahjakortilla Stockmannille.

Lisätiedot ja yhteystiedot videon lähettämiseen: hanna-mari.bennick (at) amke.fi