Emeliina Papinniemi valittiin Taitajien Taitajaksi 2015

12.05.2015

Saimaan ammattiopisto Sampon Taitaja-mitalistit ja huoltojoukot, Anselmi Kaisanlahti, Julian Kehrävuo, Emeliina Papinniemi ja Reetta Taina (kuva SAMPO)

Taitajien Taitaja 2015 on kondiittorilajin voittaja Emeliina Papinniemi Saimaan ammattiopisto Samposta. Hän sai vuodeksi käyttöönsä Viking Linen sponsoroiman upouuden, punaisen VW Golf -henkilöauton.

Kilpailun juryn mukaan Papinniemi on innostunut omasta ammatistaan, mikä näkyy hänen työskentelyssään. Hän arvostaa käden taitoja, ja hänestä huokuu intohimo omaa ammattiaan kohtaan. Hän hallitsee monipuolisesti alan eri prosesseja sekä työskentelee taloudellisesti ja kunnianhimoisesti.

Valintakriteereissä painoi myös Papinniemen ylpeys omasta osaamisestaan ja omasta ammatistaan sekä ammatillisesta koulutuksestaan ja positiivinen luonne.

Skills Finland ry:n nimeämä jury valitsee Taitajien Taitajan vuosittain Taitaja-kilpailujen lajikohtaisten voittajien joukosta.

Skills Finlandin kanssa tekemässään yhteistyösopimuksessa Taitajien Taitaja sitoutuu edustamaan Skills Finland ry:tä ja edistämään näitä tavoitteita. Opetus- ja kulttuuriministeriön johtaja Mika Tammilehto ja Viking Linen aluepäällikkö Riikka Suurkaulio julkistivat Taitajien Taitaja 2015-palkinnon saajan ammattitaitokilpailujen päätöstilaisuudessa torstaina 7.5.2015.

Emeliina Papinniemi upouuden autonsa kanssa (kuva SAMPO)

Lisätietoja:

Emeliina Papinniemi, p. 040 964 2889
Huoltajaopettaja Markku Vengasaho, p. 040 552 8534, markku.vengasaho@edusampo.fi

Yhteystiedot

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry Ammattiosaamisen kehittämisyhtiö AMKE Oy

Eteläranta 10
00130 Helsinki

toimisto@amke.fi