Ammattikoulutuksen totuuskomissio -podcast kuunteluun kesällä!

22.06.2021

Jos keväällä et vielä ehtinyt, on kesäloma mitä parasta aikaa kuunnella rauhassa Ammattikoulutuksen totuuskomissio -podcastin kolme ensimmäistä jaksoa.

Ensimmäisessä podcastissa aiheena on kuntavaalit ja isäntänä toimivan Veli-Matti Lampun vieraana on Porvoon sivistysjohtaja Sari Gustafsson. Kuntien tehtävät muuttuvat ja koulutus nousee keskiöön. Podcastissa keskustellaan siitä, miten koulutus- ja osaamispalveluilla voidaan vaikuttaa kunnan menestykseen? Kunta ja sen yritykset tarvitsevat ammattiosaajia, mutta kiinnostaako koulutus kuntapäättäjiä? 

Toisessa Ammattikoulutuksen totuuskomission jaksossa kuulemme pääjohtaja Olli-Pekka Heinosen ajatuksia koulutuksesta 2040 -luvulla ja siitä, riittääkö meillä uskallus uudistua.

Digi- ja teknologia-asiantuntijat Mika Tuuliainen Elinkeinoelämän keskusliitosta ja Joonas Mikkilä Suomen Yrittäjistä keskustelevat uusimassa podcastissamme siitä, miten digitalisaatio muuttaa työtä ja mitä osaamista muutos vaatii.

Otathan Ammattikoulutuksen totuuskomission kuuntelulistallesi ja pysy kanavalla – syksyllä on luvassa lisää ajankohtaisia, mielenkiintoisia podcasteja!

Podcastit ja lisätiedot

Podcastit on toteutettu työpajoissa, jotka järjestettiin osana Opetushallituksen Ammatillisen koulutuksen viestintä- ja vetovoiman tukeminen -hankkeita. Hankkeen opit ja koulutusmateriaalit ovat kaikkien ammatillisen koulutuksen järjestäjien saatavilla!