Ammattikoulutuksen totuuskomissio kuunteluun joululomalla!

20.12.2021

Jos syksyllä et vielä ehtinyt, on joululoma mitä parasta aikaa kuunnella rauhassa Ammattikoulutuksen totuuskomissio -podcastin seitsemän ensimmäistä jaksoa.

Uusimmassa jaksossa teemana on oppilaitosten työelämäyhteistyö ja sen merkitys oppimiseen ja työllistymiseen. Näkökulmana on myös erityistuki, jota opiskelijat saattavat tarvita opinnoissaan.  Veli-Matti Lampun vieraina jaksossa ovat työelämäpäällikkö Linda Helsenius ja työvalmentaja Anu Paso Spesian työelämäpalveluista sekä Spesiasta valmistunut ja ravintola-alalle työllistynyt Kim Dahlgren

Ammattikoulutuksen totuuskomissiossa ovat aiemmin vierailleet Porvoon sivistysjohtaja Sari Gustafsson, pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen, digi- ja teknologia-asiantuntijat Mika Tuuliainen Elinkeinoelämän keskusliitosta ja Joonas Mikkilä Suomen Yrittäjistä, johtaja Liisa Tenhunen-Ruotsalainen Talous ja nuoret TATista, yrittäjä Saku Tuominen sekä opetus- ja kulttuuriministeriön kansliapäällikkö Anita Lehikoinen.

Kaikki aikaisemmat jaksot löytyvät täältä >>

Podcastit on toteutettu työpajoissa, jotka järjestettiin osana Opetushallituksen Ammatillisen koulutuksen viestintä- ja vetovoiman tukeminen -hankkeita. Hankkeen opit ja koulutusmateriaalit ovat kaikkien ammatillisen koulutuksen järjestäjien saatavilla!