Ammattikorkeakoulujen uusi yhteinen verkkosivusto on julkaistu!

06.05.2019

Ammattikorkeakouluun.fi / Yrkeshogskolestudier.fi -sivusto on ammattikorkeakoulujen uusi yhteinen verkkosivusto ammattikorkeakouluopinnoista kiinnostuneille, opinto-ohjaajille ja kaikille korkeakouluhakua ohjaaville toimijoille. Sivustolla on tietoa suomen- ja ruotsinkielisten ammattikorkeakoulututkintoihin johtavien koulutusten opiskelijavalinnoista, kuten syksyn 2019 yhteishaussa käyttöön otettavasta digitaalisesta AMK-valintakokeesta. Sivustolla voi lisäksi tutustua ammattikorkeakouluopintojen sisältöihin.

Avoin webinaari uudesta valintakokeesta ja sivustosta

Perjantaina 17.5. klo 9-10 järjestetään avoin webinaari aiheena AMK-valintakoe syksyn 2019 yhteishaussa ja Ammattikorkeakouluun.fi -sivusto. Adobe Connectissa järjestettävä webinaari on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille ja siihen ei tarvitse ilmoittautua. Tallenne on katsottavissa Ammattikorkeakouluun.fi -sivustolla webinaarin jälkeen.
 
Osallistu webinaariin tästä

AMK-opiskelijat esittelevät opintojaan somessa

#ammattikorkeakouluun -kampanjassa opiskelijat esittelevät Instagramissa tilillä @ammattikorkeakouluun, miltä opiskelu ammattikorkeakoulussa näyttää. Keväällä esittelyssä ovat kulttuurialan, humanistisen alan ja kasvatusalan ammattikorkeakoulututkinnot. Kampanja jatkuu syksyllä 2019.

@ammattikorkeakouluun (Instagram & Facebook)
@ammattikorkeaan (Twitter)