Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry

Yhteystiedot

AMKEpäivien tunnelmaa

15.03.2019

Kalastajatorpalla 13.–14.3. järjestetyt AMKEpäivät kokosi yhteen yli 150 ammatillisen koulutuksen asiantuntijaa, johtajaa ja ystävää. 
AMKEpäivien juontajina toimivat Tiina Immonen Mercuriasta ja Max Gripenberg Optimasta.

 
Ministeri Sanni Grahn-Laasonen: "Ammatillisen koulutuksen uudistus on hallituksen suurin läpiviety uudistus. On syytä olla ylpeitä siitä, mitä olemme yhdessä saaneet aikaiseksi".


Oppivelvollisuus toiselle asteelle jakaa, perustaitojen vahvistaminen yhdistää - paneelissa Tuomo Puumala, Mikaela Nylander, Hanna Sarkkinen ja Kimmo Kivelä. 


Rahaa poliitikot sijoittaisivat maksuttomaan toiseen asteeseen, yksilöllisiin tukitoimiin ja lähiopetukseen - paneelissa Oskar Viding, Meri Vilen, Pilvi Torsti, Sameli Sivonen ja Sari Multala  


Työ- ja elinkeinoelämän johtoa kommentoimassa koulutuspoliitikkojen näkemyksiä: Lavalla Markku Lahtinen, Terhi Päivärinta, Antti Palola, Riikka Heikinheimo, Sture Fjäder, Jarkko Eloranta ja Jyrki Mäkynen


EpicChallenge-ohjelmassa eri koulutusasteiden opiskelijat ratkovat haasteita tiimeissä. Neljä upeaa nuorta jakoivat tarinansa, miten tätä kautta heidän tulevaisuuden suunnitelmat ovat kirkastuneet ja oppimisen ilo on löytynyt.


Keudan floristiikka-alan opiskelijat ja opettajat johdattelivat AMKEpäivien osallistujat kukkakorujen valmistuksen saloihin. Ja hienoja koruja saatiinkin!

 
Maria Sarkkinen Stadin Ammattiopistosta ja Veli-Matti Lamppu AMKEsta


Timo Karkola Amiedusta ja Hanna-Mari Bennick AMKEsta

Yhteystiedot

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry Ammattiosaamisen kehittämisyhtiö AMKE Oy

Siltasaarenkatu 12, 00530 Helsinki (sisäänkäynti Paasivuorenkadun puolelta, C-rappu)
00530 Helsinki

toimisto@amke.fi