AMKEpäivät 2021 toteutetaan suunnitellusti

11.08.2021

Etelä-Suomen AVI teki pääkaupunkiseutua koskevia uusia rajoituspäätöksiä 12.8.2021. Päätös ei kuitenkaan kaikilta osin ollut yksiselitteinen.

Selvitimme Aluehallintoviraston koronainfosta AMKEpäivien järjestämisen edellytyksiä ja saimme linjauksen, että voimme edelleen AMKEpäivät toteuttaa. AVIn mukaan AMKEpäivien luonteen, osallistujamäärän ja toteutustavan huomioon ottaen tilaisuutemme ei ole avoin yleisötilaisuus, vaan tietylle, rajatulle kohderyhmälle tarkoitettu yksityinen tilaisuus. Järjestämistä puoltaa myös se, että meillä on tiedossa kaikki osallistujat ja tarvittaessa voimme olla heihin yhteydessä. Tilaisuudessa tulee pitää turvavälit ja käyttää maskia sekä huolehtia muista koronaa ehkäisevistä toimenpiteistä. Noudatamme tapahtumassa opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeita koronavirustartuntojen ehkäisemisestä. 
 
AMKEpäivät toteutetaan siis suunnitellusti. Meillä on jo kokemusta tapahtumien järjestämisestä terveysturvallisesti ja yhdessä tapahtumapaikkojen kanssa huolehdimme siitä, että myös tämä tilaisuus toteutuu niin. Iltatilaisuuden toteutamme vapaamuotoisempana ja väljemmän liikkumisen mahdollistavana cocktail-tilaisuutena istuvan illallisen sijaan.

Etäosallistuminen on mahdollista AMKEpäivien seminaariosuuksiin. Joustamme peruutusehdoissa ja ti 17.8.2021 klo 23.59 saakka voi perua osallistumisensa paikan päälle ja vaihtaa sen etäosallistumiseen. Siirto onnistuu yksittäisissa lipuissa, ryhmävarauksissa täytyy perua aiempi ilmoittautuminen ja tehdä uusi ilmoittautuminen. Huomioithan, että mikäli olet ilmoittautumisen yhteydessä maksanut luottokortilla osallistumismaksun, niin sinun tulee erikseen pyytää vaihtoa ja erotuksen hyvitystä. Ti 17.8 jälkeen tehdyistä vaihdoista ei hyvitetä erotusta edullisempaan lipputyyppiin.

Lisätiedot ja mahdolliset ongelmatilanteet - ota yhteyttä tapahtumatuottaja Pirve Harakkaan, tästä yhteystietoihin.
 
Kohdatkaamme siis turvallisesti Clarionissa! Takaamme hyvän kokemuksen myös etäosallistujille.
 
LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN >>