AMKEn TURVIS-verkosto palkittiin opetusalan turvallisuuspalkinnolla

18.04.2018

Toisen asteen ammatillisten oppilaitosten TURVIS-verkosto on palkittu vuoden 2018 opetusalan turvallisuuspalkinnolla. Tiiviissä yhteistyössä AMKEn kanssa toimivassa verkostossa on jäseniä 58 koulutuksen järjestäjältä ympäri Suomea. 

Opetusalan turvallisuuden tunnustuspalkinnolla palkittiin lehtori Minna Mari Virtanen Sataedusta. Virtanen on  TURVISverkoston perustaja ja ensimmäinen puheenjohtaja. 

Perustelujen mukaan Virtanen on osoittanut vuosien saatossa erityistä kiinnostusta oppilaitosten turvallisuuteen ja tehnyt merkittävää turvallisuuden kehittämistä TURVIS-verkostossa sekä omassa työpaikassaan Sataedussa. Virtasen panostuksella on merkittävä rooli TURVIS-verkoston laajan jäsenverkoston kokoamisessa ja tapahtumien järjestämisessä. Virtanen on rohkea ja ennakkoluuloton uusien asioiden kokeilija sekä erinomainen verkostoituja.

Turvallisuuden tunnustuspalkinnon saivat myös turvallisuusasiantuntija Timo Varpula Vantaalta ja Laurea-ammattikorkeakoulun julkaisusarja oppilaitosturvallisuudesta. Opetusalan turvallisuuspalkinnot luovutettiin tiistaina 17.4. Opetusalan turvallisuusfoorumissa Helsingissä.

Tutustu AMKEn TURVIS-verkostoon