AMKEn johtava asiantuntija Satu Ågren valtion arviointi- ja avustustoimikunnan jäseneksi

21.08.2019

Valtioneuvosto on asettanut uuden valtion nuorisotyön ja -politiikan asiantuntijaelimenä toimivan nuorisoneuvoston sekä arviointi- ja avustustoimikunnan. AMKEn johtava asiantuntija Satu Ågren on nimetty jäseneksi arviointi- ja avustustoimikuntaan, jonka nelivuotiskausi alkaa syyskuun alusta.

- Olen iloinen ja otettu valinnasta arviointi- ja avustustoimikuntaan. Nyt minulla on mahdollisuus myös tämän tehtävän kautta olla edistämässä nuorten osallisuutta, sanoo Ågren.

Arviointi- ja avustustoimikunta tekee ministeriölle vuosittain esitykset valtakunnallisille nuorisoalan järjestöille ja osaamiskeskuksille myönnettävistä valtionavustuksista. Lisäksi se tekee ministeriön pyynnöstä arviointeja avustettavien järjestöjen toiminnasta.

Arviointi- ja avustustoimikunnan puheenjohtajaksi nimettiin kansanedustaja Joonas Könttä ja varapuheenjohtajaksi toiminnanjohtaja Laura Ylitalo. Jäseniksi nimettiin Ågrenin lisäksi kielenkääntäjä Tatu Ahponen, KTM Milja Henttonen, landsbygdsföretagare Christoffer Ingo, kirkkoherra Riikka Reina, VTK Mariam Rguibi, sekä johtava konsultti Eero Rämö.
 

OKM:n tiedote