AMKEn ja 51 koulutuksen järjestäjän #väylätauki -kampanja on käynnistynyt

15.02.2018

Väylät auki. Näin kiteytyy ammatillisen koulutuksen vetovoimakampanjan ydinsanoma, jota viemme yhdessä eteenpäin 51 koulutuksen järjestäjän kanssa. 

Kampanjan kasvoina nähdään vaatturi, TV-tuottaja ja -toimittaja Arman Alizad sekä juontaja ja kokki Pipsa Hurmerinta, jotka kertovat oman tarinansa matkasta kohti unelma-ammattiaan. Heidän lisäkseen mukana on kolme suosittua tubettajaa: Jennysvoices (Jenny Pitkänen), Sofia Blomqvist ja Lefa25 (Aleksi Rinne). Kaikki kolme tubettajaa viettävät päivän eri koulutuslinjoilla ja jakavat siitä inspiroivaa videosisältöä. Siinä, missä Arman ja Pipsa ovat tuttuja kasvoja suurelle yleisölle, puhutaan tubettajien avulla myös suoraan nuorilta nuorille. 

Kampanjan keskeisimpänä osana toimii uusi väylätauki.fi -verkkosivu, joka tarjoaa lisätietoa ammatillisesta koulutuksesta, sekä mahdollisuuden visualisoida oma opintopolku metrokartan muotoon. Kampanjalla halutaan ensisijaisesti tavoittaa peruskoulun yläasteella olevia 8-9. -luokkalaisia sekä heidän vanhempiaan, mutta myös alan vaihdosta haaveilevia aikuisia.

Tutustukaa verkkosivuun ja kiitos jos jaatte myös sen sisältöä!