Amiedu ja AEL yhdistyvät

16.05.2019

Ami-säätiön ja Ammattienedistämislaitossäätiö AEL sr:n hallitukset ovat hyväksyneet suunnitelman yhteisen koulutusosakeyhtiön perustamisesta. Koulutustoimintojen yhdistämisen myötä syntyy Suomen suurin valtakunnallinen aikuiskoulutusorganisaatio. Uuden organisaation on tarkoitus aloittaa toimintansa 1.1.2020.

Koulutustarjonta ulottuu työikäiselle väestölle tarjottavasta ammatillisesta perus- ja lisäkoulutuksesta aina laajoihin asiakkaiden kilpailukykyä kehittäviin palvelukokonaisuuksiin.

-  Koulutustoimintojen yhdistämisen myötä voimme tarjota entistä monipuolisempia ja laadukkaampia koulutuspolkuja suomalaiseen aikuiskoulutukseen sekä monipuolisemman koulutus- ja kehitystarjonnan yritysasiakkaillemme, toteaa Amiedun rehtori Timo Karkola.

AEL:n toimitusjohtaja Kari Juntusen mukaan uuden organisaation myötä asiakaskunnan tarpeiden muutoksiin pystytään reagoimaan entistä ennakoivammin. 

- Uskomme vahvasti, että tarjoamalla entistä monipuolisempaa koulutusta parannamme suomalaisten yritysten ja yhteisöjen kilpailukykyä, Juntunen toteaa.

Lue lisää