Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry

Yhteystiedot

Amiedu ja AEL yhdistyvät

16.05.2019

Ami-säätiön ja Ammattienedistämislaitossäätiö AEL sr:n hallitukset ovat hyväksyneet suunnitelman yhteisen koulutusosakeyhtiön perustamisesta. Koulutustoimintojen yhdistämisen myötä syntyy Suomen suurin valtakunnallinen aikuiskoulutusorganisaatio. Uuden organisaation on tarkoitus aloittaa toimintansa 1.1.2020.

Koulutustarjonta ulottuu työikäiselle väestölle tarjottavasta ammatillisesta perus- ja lisäkoulutuksesta aina laajoihin asiakkaiden kilpailukykyä kehittäviin palvelukokonaisuuksiin.

-  Koulutustoimintojen yhdistämisen myötä voimme tarjota entistä monipuolisempia ja laadukkaampia koulutuspolkuja suomalaiseen aikuiskoulutukseen sekä monipuolisemman koulutus- ja kehitystarjonnan yritysasiakkaillemme, toteaa Amiedun rehtori Timo Karkola.

AEL:n toimitusjohtaja Kari Juntusen mukaan uuden organisaation myötä asiakaskunnan tarpeiden muutoksiin pystytään reagoimaan entistä ennakoivammin. 

- Uskomme vahvasti, että tarjoamalla entistä monipuolisempaa koulutusta parannamme suomalaisten yritysten ja yhteisöjen kilpailukykyä, Juntunen toteaa.

Lue lisää

Yhteystiedot

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry Ammattiosaamisen kehittämisyhtiö AMKE Oy

Siltasaarenkatu 12, 00530 Helsinki (sisäänkäynti Paasivuorenkadun puolelta, C-rappu)
00530 Helsinki

toimisto@amke.fi