Nuori Yrittäjyys ry:lle iloinen kunniatehtävä

11.10.2019

Nuori Yrittäjyys ry on ylpeänä mukana kun Suomen EU-puheenjohtajakausi näkyy ja kuuluu monipuolisesti Helsingissä lokakuussa. Saamme kunnian järjestää Euroopan ammattitaitoviikon avajaiset!

Maanantaina 14.10. klo 10.30 Helsingin keskustassa Sanomatalolla avajaisissa alkusanat lausuu opetusministeri Li Andersson. Hän avaa teemaviikon, jonka tavoitteena on nostaa ammattitaidon ja ammatillisen koulutuksen arvostusta Euroopassa.

Yleisölle avoimien avajaisten lavalla nostetaan esiin nuorten ammatillista osaamista ja inspiroivia tarinoita. Puhujina mm. supersuosittu YouTube-sisällöntuottaja, ääninäyttelijä jennysvoices ja yrittäjä, luova johtaja, tv-persoona Henkka Hyppönen.

Vuosi yrittäjänä -ohjelma juhlii sopivasti tänä vuonna satavuotisjuhliaan. Suomessakin useita kymmeniä tuhansia nuoria on osallistunut ohjelmaan, jossa löydetään omia vahvuuksia tekemällä oppien. Ammatillisen koulutuksen saaneita tekijöitä tarvitaan digiaikana vähintään yhtä paljon kuin nytkin. Kaikkien ei tarvitse kyyristellä näppäimistön äärellä hartiat jäykkinä ;)


Kuva: Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa voi perustaa oman yrityksen lukuvuoden ajaksi, osana ammatillista koulutusta.

Kirjoittaja

Toni Immonen
viestintäpäällikkö, Nuori Yrittäjyys ry

Immonen Toni