Juhlavuodesta yhdistymisen vuoteen

16.07.2019


Viime vuonna vietimme Suomen Yrittäjäopiston 50-vuotisjuhlia. Siksi hashtagit #yrittäjäopisto50 ja #juhlavuosi olivat esillä Yrittäjäopiston sosiaalisen median julkaisuissa.

Tietyn päätepisteen saavuttamisen jälkeen voi useinkin käydä niin, että organisaatio miettii hetken aikaa seuraavaa siirtoaan. Yrittäjäopistolle ei kuitenkaan näin käynyt. Historiikkimme sivuiltakin sen olisi voinut jo ennustaa, että ketterä ja ajassa elävä Yrittäjäopisto ei jää paikalleen.

Juhlavuoden aikana valmisteltiin jo seuraavaa merkittävää askelta, Yrittäjäopiston ja Teak Oy:n koulutustoimintojen yhdistämistä. Juhlavuosi vaihtuikin yhdistymisen vuoteen – syntyi #uusisyo.
Innostumme asiakkaidemme menestyksestä

Yhdistymistä varten teimme viime vuonna suunnitelmia ja tapasimme erilaisissa tilaisuuksissa uusia työkavereita.

Yhteistyössä henkilöstön ja yhteistyökumppaneiden kanssa kirjoitimme strategiaa tulevaisuuteen.  Valmistelujen aikana esille tuli vahvasti se, että henkilökuntamme saa voimaa ja innostumista työhön siitä, kun asiakkaamme menestyvät.

Kun asiakkaamme saavuttaa asettamansa tavoitteet joko koulutuksen, ohjauksen, valmennuksen tai muun asiantuntijapalvelumme avulla, tuo se onnistumisen iloa myös henkilökunnallemme. Onnistumisen ilo taas saa aikaan sen, että haemme aktiivisesti luovia ratkaisuja ja etsimme asiakkaallemme oikean polun osaamisen vahvistamiseen.

Haluamme tuoda edelleen yrittäjyyden henkeä osaksi kaikkea toimintaamme.  Yhdessä haluamme viedä asiakkaamme #osaamisellamenestykseen.

Konkreettiset tulokset puhuvat puolestaan

Ammatillisen koulutuksen imagoa on nostettu AMKEn #väylätauki -kampanjalla. Sosiaalisen median kautta on mahdollisuus näyttää oppilaitoksen arkea ja mitä tuloksia saavutamme. Aito tekeminen ja konkreettiset tulokset ovat parasta markkinointia. Se, että haluamme näyttää ammatillisen koulutuksen vaikutusta osaamisen kehittämiseen, tulee näkyä positiivisessa valossa. Me koulutuksen järjestäjät olemme siinä avain asemassa. 

Viime viikolla instassamme oli palaute opiskelijalta: - Mikä fiilis oli siellä opiskellessa -kiitos! Tätä hyvää meininkiä jatkamme ja sen vuoksi emme ole unohtaneet tänäkään vuonna somessamme #hyvällämeiningillä -julkaisuja 😊 

Ota tunnisteet #uusisyo  ja #osaamisellamenestykseen seurantaan!

Kirjoittaja

Taina Hietamäki
markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Suomen Yrittäjäopisto

Hietamäki Taina