Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry

AMKEn verkostopäivä

calendar 10.5.2017 Klo. 09:00 — 10.5.2017 Klo. 16:00
 
place Amiedu, Taitotalon kongressikeskus

AMKEn koulutuksen johtamisen (KOJO), henkilöstöjohtamisen ja kehittämisen (HRMD) ja koulutuksen digitalisaation verkostot kohtaavat yhteisessä verkostopäivässä toukokuussa.

Amken verkostoihin ovat lämpimästi tervetulleita kaikkien koulutuksien järjestäjien edustajat. Verkostoon voi liittyä ottamalla yhteyttä AMKEn toimistoon. Verkostot tarjoavat koulutuksen järjestäjille mahdollisuuksia hyvien käytäntöjen jakamiseen ja toisilta oppimiseen.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki verkostoihin kuuluvat sekä niistä kiinnostuneet henkilöt. Tule mukaan ja löydä oma verkostosi!

Päivä alkaa yhteisellä osuudella, jonka avaa AMKEn asiantuntija Satu Ågren. Ammatillisen koulutuksen tulevaisuudennäkymiin luo katsauksen Opetushallituksen uusi ammatillisen koulutuksen johtaja Anni Miettunen. Lisäksi ohjelmassa on ajankohtaiset puheenvuorot muutoksesta ja toimialan murroksesta

Päivän aikana verkostot työskentelevät omissa ryhmissään ja päivän päätteeksi kokoonnutaan jälleen yhteen keskustelemaan reformin seuraavista askeleista.

Tarkemmin ohjelmaan voit tutustua tästä.

Päivän hinta on 125€ (+alv.)

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta 1.5. mennessä

Lisätietoja päivästä:

Nina Salminen, nina.salminen@amke.fi, 0504911936

Yhteystiedot

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry Ammattiosaamisen kehittämisyhtiö AMKE Oy

Siltasaarenkatu 12, 00530 Helsinki (sisäänkäynti Paasivuorenkadun puolelta, C-rappu)
00530 Helsinki

toimisto@amke.fi