Ravintolapalveluiden Esimiespäivä
Tervetuloa mukaan Ravintolapalveluiden Esimiespäivään ke 3.11.2021! Epävarmasta tilanteesta johtuen tilaisuus toteutetaan puolen päivän verkkoseminaarina. Teemana on työhyvinvointi sekä kestävä kehitys.
Seminaari on tarkoitettu kaikille ammatillisen koulutuksen ravintola-, ravitsemis- tai ruokapalveluissa esimiestehtävissä toimiville sekä muille aiheesta kiinnostuneille.
Ennen seminaariohjelman alkua on mahdollisuus osallistua virtuaalisille iltapäiväkahveille eli ota kuppi kuumaan mukaan ja tule vaihtamaan kuulumisia kollegoiden kanssa ympäri Suomen!
|
|
|
Aino Antin on työelämän asiantuntija, valmentaja ja lähijohtaja. Aino on valmentanut ja auttanut lukuisia yrityksiä kehittämään johtamista, työhyvinvointia, osaamista, prosesseja ja tulevaisuuden työelämätaitoja.
|
Ohjelma
klo
12.30
Virtuaaliset iltapäiväkahvit
- tule halutessasi vaihtamaan kuulumisia kollegoiden kanssa ympäri Suomen
13.00
Tervetulosanat
Sari Nissinen, puheenjohtaja, AMKEn ravintolapalveluverkosto
13.05
Ajankohtaista AMKEssa
Veli-Matti Lamppu, toimitusjohtaja, AMKE
13.15
Yhtenä työyhteisönä
Aino Antin, työelämän asiantuntija
13.50
Hyvinvoiva esihenkilö jaksaa johtaa
Emilia Sarkia, lehtori, Haaga-Helia amk
Tauko
14.25
Ruokapalveluiden rooli kestävyydessä ja vastuullisuudessa
Kaisa Liinanki, opettaja, Jyväskylän amk
14.55
Case-esimerkit oppilaitoksista
- Ekokompassi työvälineeksi ympäristölaatuun: Maritta Pakkanen, ravintolapalvelupäällikkö, Savon koulutuskuntayhtymä:
- Sitoudun-lupaukset - henkilöstön sitouttaminen vastuulliseen arkeen: Sari Nissinen, ruokapalvelujohtaja, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia:
- Onko elämää ilman tarjottimia? Arja Saarela-Sorri, ravintolapäällikkö, Rovaniemen koulutuskuntayhtymä REDU:
- Happy or Not - apua palautteeseen ja hävikin ehkäisyyn: Terhi Koivisto, ravitsemispäällikkö, Koulutuskuntayhtymä Tavastia
15.30
Vastuulliset ruokapalvelut
Sari Väänänen, projektipäällikkö, EkoCentria
16.00
Tilaisuus päättyy
Pidätämme oikeuden muutoksiin.