Turvallisuuskysely lähetetty ammatillisen koulutuksen järjestäjien johdolle

09.11.2017

Aluehallintovirastot ovat toimittaneet opetus- ja kulttuuriministeriön pyynnöstä ammatillisen koulutuksen järjestäjille turvallisuuteen liittyvän kyselyn. Jokainen vastaus antaa arvokasta tietoa oppilaitosten turvallisuustyön kehittämiseen. Kyselyyn tulee vastata 10.11.2017 mennessä.

 

Kysely kohdistuu koulutuksen järjestäjän turvallisuusjohtamiseen, turvallisuustilanteen ja -havaintojen seurantaan, turvallisuuskoulutukseen sekä valmius- ja varautumissuunnitteluun.

 

Turvallisuuskäsitteeseen kuuluu fyysinen, henkinen, sosiaalinen ja pedagoginen turvallisuus. Kysely on suunnattu ammatillisen koulutuksen järjestäjille selvittämään järjestäjän ylläpitämien oppilaitosten ja toimipaikkojen turvallisuustilannetta, -suunnittelua ja seurantaa. Saatuja tietoja käytetään hyväksi alueellisten turvallisuusverkostojen toimintaa suunniteltaessa. Aluehallintovirasto edellyttää, että koulutuksen järjestäjä on selvittänyt yhteyden alueensa kuntien varautumissuunnitteluun. Koulutuksen järjestäjä toimittaa vain yhden vastauksen. Kyselyyn voi vastata halutessaan myös ruotsiksi.

Kyselylomake suomeksi:

https://e-lomake.fi/lomakkeet/5412/lomake.html

Kyselylomake ruotsiksi:
https://e-lomake.fi/lomakkeet/5412/lomake.html?rinnakkaislomake=svenskaKommunalaArbetssakerhet


Otathan yhteyttä AVIIN, jos organisaationne johto ei ole saanut ko. kyselyä.


Lisätiedot ja kyselyt: Marja-Liisa Keski-Rauska, LSSAVI, marja-liisa.keski-rauska@avi.fi tai Elias Pekkola, Tampereen johtamiskorkeakoulu, elias.pekkola@staff.uta.fi