Tehdään yhdessä ammatillinen koulutus näkyväksi Euroopassa!

04.10.2016

Tervetuloa osallistumaan Euroopan ammatillisen koulutuksen viikkoon (European Vocational Skills Week)
5.–9.12.2016! Viikkoa vietetään Euroopan komission aloitteesta, ja sen tavoitteena on nostaa ammattitaidon ja ammatillisen koulutuksen arvostusta Euroopassa.

Voit osallistua järjestämällä tapahtumia sekä jakamalla ja tuottamalla sisältöä sosiaalisessa mediassa (aihetunniste #EUVocationalSkills). Viikon tapahtumia voivat olla esimerkiksi opiskelijoille suunnatut kansainvälisyysviikot, uraneuvontapäivät, avoimet ovet oppilaitoksissa tai yrityksissä, workshopit, seminaarit tai infopäivät. Voit myös rekisteröidä kampanjaan jo aiemmin suunnitellun tapahtuman, joka järjestetään joko ennen teemaviikkoa tai sen aikana. Komissio lisää rekisteröidyt tapahtumat Euroopan kartalle teemaviikon verkkosivuilla. Parhaat tarinat ja ideat palkitaan viikon päättäjäistilaisuudessa Brysselissä 9.12.2016.

Rekisteröi tapahtumasi Euroopan komission kampanjasivulla 

Kuka voi osallistua?

Oppilaitosten lisäksi kampanjaan voivat osallistua kaikki ammatillisen koulutuksen parissa toimivat kuten esimerkiksi opiskelijat, opettajat, kouluttajat, opiskelijajärjestöt, kunnat, yritykset, työnantaja- ja työntekijäjärjestöt jne.

Lisätietoja: Ohjelma-asiantuntija Sari Huttunen, sari.huttunen@cimo.fi, puh. 0295 338 563 ja viestinnän suunnittelija Aino Kivelä, aino.kivela@cimo.fi, puh. 0295 338 596.