Täsmäosaajat Oy - osaavaa työvoimaa yrityksiin

24.08.2017

Turun Aikuiskoulutussäätiö on perustanut henkilöstöpalveluyritys Täsmäosaajat Oy:n palvelemaan sekä nykyisiä että uusia asiakkaita nopeasti ja joustavasti erityyppisissä resurssitarpeissa. Malli, jossa oppilaitoksen sisällä toimii monialainen henkilöstöpalveluyritys, on ainutlaatuinen Suomessa tässä mittakaavassa. Toiminta käynnistyy alkusyksyn aikana.

Toiminnasta vastaavan Sami Jalosen mukaan uuden mallin vahvuutena on se, että kouluttajat arvioivat säännöllisesti opiskelijoita erilaisissa oppimistilanteissa ja näin ovat paremmin perillä todellisesta osaamisen tasosta. 

- Kouluttajat voivat pidemmän kokemuksen turvin suositella kyseisiä henkilöitä erityyppisiin työtehtäviin. Hyvin joustavilla ja työelämälähtöisillä malleilla voimme myös suunnata jatkokoulutusta yritysten ja opiskelijoiden tarpeiden perusteella. Tämä kokonaisuus erottaa meidät nk. perinteisistä henkilöstöpalveluyrityksistä, Jalonen summaa.

Täsmäosaajat Oy palvelee Turun Aikuiskoulutuskeskuksen opiskelijoita sekä muita opiskelijoita työpaikan löytämisessä, jonka lisäksi edesauttaa varsinaissuomalaisia yrityksiä ja yhteisöjä löytämään osaavaa ja oppimiskykyistä työvoimaa.

Täsmäosaajat Oy:n lehdistötiedote