Sataedusta valmistunut kuva-artesaani kuvittamaan AMKEn viestintää

08.08.2016

- Unelmoin päivästä, jolloin voin elättää itseni piirtämisellä ja sarjakuvia tekemällä, kertoo kuva-artesaaniksi Sataedusta keväällä 2016 valmistunut Alma Kuosmanen.

AMKEssa ihastuimme Alman piirroskuviin ja tilasimme häneltä teoksia tuomaan ilmettä ja väriä viestintäämme. Piirrokset sopivat hyvin ammattiosaamista vaalivalle yhdistykselle: kuvista huokuu taitavan osaajan kädenjälkenä lahjakkuus, intohimo ja ammattitaito.

Peruskoulun jälkeen kokkikoulusta vauhtia ottanut 21-vuotias piirtäjälahjakkuus kertoo saaneensa ammatillisessa koulutuksesta oppien lisäksi hyviä neuvoja, ohjausta ja kannustusta taitojensa vahvistamiseen.

- Ammattikoulussa minulle annettiin piirtämiseen liittyviä asiakastöitä ja neuvottiin, minne minun kannattaisi hakeutua työssäoppimaan.

Tulevaisuudessa Almalla on suunnitelmissa tehdä lisää tilaustöitä ja julkaista sarjakuvia. Tavoitteena on myös suunnitella ja toteuttaa nettisarjakuva.

Toivotamme Almalle onnea ja menestystä ammatillisella polulla kohti unelmia!

             

Sataedun valokuvauksen opiskelijat opettaja Mikko Auerniityn johdolla ovat lisäksi luovuttaneet AMKEn viestinnän käyttöön harjoitustyönä ottamiaan valokuvia. Kuvia tullaan käyttämään uutisten yhteydessä kuvituskuvina.